ExpiryStack’te Ayarlar’ı aç ve “Bu cihazdaki tüm verileri sil” seçeneğine dokun. Onayladığında yerel listen, fotoğrafların, hatırlatmaların, ayarların ve varsa yerel hesabın silinir. Bu işlem geri alınamaz.
Verilerini sil
ExpiryStack’in yerel verilerini sil; hangi kopyaları ayrıca kaldırman gerektiğini öğren.
Bu iPhone’daki ExpiryStack verilerini sil
Çevrimiçi hesap
Bu sürümde silinecek bir çevrimiçi hesap yok. Yardım için desteğe yazabilirsin.
Uygulama dışındaki kopyalar
iCloud veya bilgisayar yedekleri, dışa aktarılan dosyalar ve paylaşılan kopyalar uygulamayla silinmez. Gerekirse ayrıca kaldır.
Bize gönderdiğin e-postaların silinmesini istemek için yazabilirsin.